A-Trukit Oy myy toiveittesi pohjalta, kokemukseemme perustuen, myös uusia trukkeja.

Vastapainotrukit, varastotrukit, kylkitrukit, dieseltrukit, kaasutrukit, sähkötrukit, haarukkavaunut, saksinostimet, punnitsevat haarukkavaunut, pinoamisvaunut, lavansiirtovaunut, työntömastotrukit, tukipyörätrukit...

Ehkä haluat kuitenkin hankkia ihan uuden trukin? Voimme hankkia myös sen sinulle.

Laajan toimittaja- ja kumppaniverkostomme ansiosta voimme tarjota myös uusia trukkeja, edulliseen hintaan.

Kerro meille mitä tarvitset ja me hoidamme loput. Voimme tulla myös paikanpäälle tutustumaan toimintaanne, tiloihinne ja materiaalivirtoihinne. Kartoituksen perusteella sekä pitkään kokemukseemme pohjautuen, teemme oman suosituksemme koneista, joilla materiaalinkäsittelynne sujuu tehokkaasti ja taloudellisesti.

Järjestämme koneiden kuljetukset ja tarvittaessa myös rahoituksen. Otamme vanhat koneet vaihdossa ja toimitamme uudet tilalle.

Maahantuomme ja myymme erilaisia lavojen käsittelyssä tarvittavia laitteita. Meiltä saatte laadukkaat haarukkavaunut (pumppukärryt), manuaaliset ja sähköiset saksinostimet, punnitsevat haarukkavaunut, käsi- ja sähkökäyttöiset pinoamisvaunut. Tuotteita on saatavilla lukuisia eri vaihtoehtoja mm. mitoituksen ja pintakäsittelyn suhteen esim. ruostumaton teräs.

A-Trukit Oy

Karoliinankatu 15
11100 RIIHIMÄKI

Myynnin yhteystiedot:

Ahti Hietavirta: Konemyynti, vuokraus, hallinto
010 524 8010
ahti.hietavirta(at)a-trukit.fi