Trukkien renkaat ja asennuspalvelu

Trukkien renkaat - A-Trukit OyAsennuspalvelu - A-Trukit Oy

Maahantuomme yksinoikeudella Italmatic-merkkiset trukkien renkaat. Italmatic on yksi harvoista yhä Euroopassa toimivista rengasvalmistajista. Ostamme renkaat suoraan Italian tehtaalta, joten hintataso on edullinen ja laatu hyvä. Italmatic myös valmistaa itse renkaiden valmistuskoneita ja myy niitä muille rengasvalmistajille.

Lisäksi maahantuomme ja myymme mm.  Solideal- ja Trelleborg-merkkisiä trukkien renkaita. Meiltä saat kaikki trukeissa käytettävät ilma-, jousto- ja kimmokumirenkaat, myös asennettuna vanteelle.

Varastossamme on myös käytettyjä renkaita ja vanteita eri trukkimerkkeihin.

Talvikäyttöön toimitamme Suomessa valmistettavaa Nokia 21 -talvipintaa, jolla saadaan paras mahdollinen pito vaikeisiin olosuhteisiin. Näitä trukkien talvirenkaita löytyy heti varastosta yleisimmät koot. Voimme tehdä myös sinun trukkiisi sopivan rengas-vanne paketin. Meiltä myös Suomessa valmistettavat laadukkaat trukkien lumiketjut, yleisimmät koot heti varastosta.

Meillä on käytössämme järeät rengasprässit Riihimäellä ja Varkaudessa, asennukset onnistuvat myös odottaessa!

Varastotrukkien pyörät

Varastotrukkien pyörät - A-Trukit Oy

Maahantuomme ja myymme Ruotsalaisia Stellana -varastotrukkien pyöriä.

Stellana on ensiasennuspyöränä mm. Roclassa, Atletissa ja BT:ssä.

Stellana pyörät ostamme suoraan valmistajalta ilman välikäsiä, joten pystymme tarjoamaan pyörät erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Ota yhteyttä!