A-Trukit Oy myy uudet ja käytetyt trukit

Kun suunnittelet trukin hankintaa, kerro meille mitä tarvitset, ja me hoidamme loput! Meiltä saatte käyttöönne juuri oikeat koneet, joilla materiaalinkäsittelynne sujuu tehokkaasti ja taloudellisesti. Tulemme tarvittaessa paikan päälle tutustumaan toimintaanne, tiloihinne ja materiaalivirtoihinne.

Kun oikea kone on valittu, järjestämme trukkien ja muiden koneiden kuljetukset toimipisteisiin. Tarvittaessa järjestämme myös rahoituksen trukkihankinnalle. Otamme vanhat koneet vaihdossa.

Valikoimassamme on sekä uusia että käytettyjä trukkeja. Tutustu käytettyjen trukkien valikoimaan! 

Meiltä trukit myös leasingilla!

Uudet ja myös kaikenikäiset käytetyt trukit voidaan myydä leasingillä.  Leasingillä saat koneen käyttöösi ilman, että sidot hankintaan kerralla yrityksen omaa pääomaa. Leasingissä ei tarvita käsirahaa, vaan asiakas maksaa "vuokraa" ja hänellä on oikeus lunastaa kone itselleen sopimuskauden päätyttyä ennalta sovitulla jäännösarvolla. Leasingissä vuokraerät ovat vähennyskelpoisia. Huoltoleasing pitää sisällään rahoituksen lisäksi huollot, jolloin yhdellä laskulla on sekä koneen vuokra että huolto.

Koneet tunnetuilta trukkivalmistajilta

Olemme maahantuojan valtuuttama Doosan-, Crown-, Battioni & Bagani-, CVS Ferrari - ja V. Mariotti -jälleenmyyjä.

  • Doosan on maailman kahdeksanneksi suurin trukkivalmistaja, jonka mallistosta löytyvät niin vastapaino- kuin varastotrukitkin. Doosan-trukeissa on 2v/2000h takuu ja mahdollisuus 5v/6000h jatkotakuuseen. Doosan malliston suurimmat trukit ovat 25t nostavia. Doosan-trukit ovat varmatoimisia, helppoja käyttää ja niissä on hyvä hinta/laatusuhde. Doosanin valmistamia moottoreita käyttävät myös muut trukkivalmistajat.
  • Crown on maailman viidenneksi suurin trukkivalmistaja, joka on keskittynyt erityisesti varasto - ja sähkövastapainotrukkeihin. Crown on yhdysvaltalainen perheyritys, joka valmistaa jopa 85% trukeissa käytettävistä komponenenteista itse. Crown on tullut tunnetuksi erittäin korkeasta laadusta, huippumuotoilusta ja innovaatioistaan, joista osoituksena Crown voittamat yli 100 palkintoa. Euroopan markkinoilla myytävät mallit valmistetaan Crownin Saksan tehtailla.
  • Battioni & Pagani -BP on edelläkävijä kylkitrukki -markkinoilla vuodesta 1959 lähtien. Yksi BP:n referensseistä on maailman suurin satama, Singapore, joka luottaa BP ja CVS Ferrari -tuotteisiin.
  • CVS Ferrari tarjoaa kattavan valikoiman vakio- ja erikoiskäyttöisiä konttien käsittelylaitteita, mm: vastapainotrukkeja, konttikurottajia, kontinkäsittelijöitä ja vetomestareita, joihin kaikkiin ovat saatavana lisävarusteita, asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.
  • V. Mariotti S.r.l. on suunnitellut ja valmistanut materiaalinkäsittelylaitteita vuodesta 1920 lähtien. Nykyään se on erikoistunut maailman pienimpien sähköisten trukkien tuotantoon. Se on alan markkinajohtaja, joka toimii yli 40 maassa.

Trukkien lisälaitteet ja varusteet

Trukkien lisäksi saatte meiltä erilaiset lavojen käsittelyssä tarvittavat laitteet. Meiltä saatte esimerkiksi:

  • Laadukkaat haarukkavaunut (pumppukärryt)
  • Manuaaliset ja sähköiset saksinostimet
  • Punnitsevat haarukkavaunut
  • Käsi- ja sähkökäyttöiset pinoamisvaunut

Tuotteita on saatavilla lukuisia eri vaihtoehtoja mm. mitoituksen ja pintakäsittelyn suhteen (esim. ruostumaton teräs).

Tule käymään tai ota yhteyttä!

A-Trukit Oy

Karoliinankatu 15
11100 Riihimäki

Relanderinkatu 2
78200 Varkaus

Korkeakoskentie 95
32700 Huittinen

Autotehtaantie 6
13250 Hämeenlinna

Myynnin yhteystiedot

Ahti Hietavirta: Konemyynti, vuokraus, hallinto
010 336 4140
ahti.hietavirta@a-trukit.fi

Doosan

BP 

V. Mariotti

VS Ferrari