A-Trukit Oy myy myös uusia trukkeja

Olemme maahantuojan valtuuttama Doosan, Battioni & Bagani, CVS Ferrari  ja V. Mariotti- jälleenmyyjä.

Doosan on maailman 8. suurin trukkivalmistaja, jonka mallistosta löytyvät niin vastapaino- kuin varastotrukitkin.
Doosan trukeissa on 2v/2000h takuu ja mahdollisuus 5v/6000h jatkotakuuseen.
Doosan -trukit ovat varmatoimisia, helppoja käyttää ja niissä on hyvä hinta/laatusuhde.

Battioni & Pagani -BP on edelläkävijä kylkitrukki -markkinoilla vuodesta 1959 lähtien.
Yksi BP:n referensseistä on maailman suurin satama, Singapore, joka luottaa BP ja CVS Ferrari -tuotteisiin.

CVS Ferrari tarjoaa kattavan valikoiman vakio- ja erikoiskäyttöisiä konttien käsittelylaitteita, mm: vastapainotrukkeja, konttikurottajia, kontinkäsittelijöitä ja vetomestareita, joihin kaikkiin ovat saatavana lisävarusteita, asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

V. Mariotti S.r.l. on suunnitellut ja valmistanut materiaalinkäsittelylaitteita vuodesta 1920 lähtien. Nykyään se on erikoistunut maailman pienimpien sähköisten trukkien tuotantoon. Se on alan markkinajohtaja,  joka toimii yli 40 maassa.

Kerro meille mitä tarvitset ja me hoidamme loput. Voimme tulla myös paikan päälle tutustumaan toimintaanne, tiloihinne ja materiaalivirtoihinne. Kartoituksen perusteella sekä pitkään kokemukseemme pohjautuen, teemme oman suosituksemme koneista, joilla materiaalinkäsittelynne sujuu tehokkaasti ja taloudellisesti.

Järjestämme koneiden kuljetukset ja tarvittaessa myös rahoituksen. Otamme vanhat koneet vaihdossa ja toimitamme uudet tilalle.

Uudet ja alle 10v käytetyt voidaan myydä rahoitus - tai huoltoleasingillä.  Leasingillä saat uuden tai uudehkon koneen käyttöösi, ilman että sidot hankintaan kerralla yrityksen omaa pääomaa.
Huoltoleasing pitää sisällään rahoituksen lisäksi huollot.

Maahantuomme ja myymme erilaisia lavojen käsittelyssä tarvittavia laitteita. Meiltä saatte laadukkaat haarukkavaunut (pumppukärryt), manuaaliset ja sähköiset saksinostimet, punnitsevat haarukkavaunut, käsi- ja sähkökäyttöiset pinoamisvaunut. Tuotteita on saatavilla lukuisia eri vaihtoehtoja mm. mitoituksen ja pintakäsittelyn suhteen esim. ruostumaton teräs.

A-Trukit Oy

Karoliinankatu 15
11100 Riihimäki

Relanderinkatu 2
78200 Varkaus

Korkeakoskentie 95
32700 Huittinen

Autotehtaantie 6
13250 Hämeenlinna

Myynnin yhteystiedot

Ahti Hietavirta: Konemyynti, vuokraus, hallinto
010 336 4140
ahti.hietavirta@a-trukit.fi

Doosan

BP 

V. Mariotti

VS Ferrari